About Usuw betrouwbare partner

Streefdoel van ons bedrijf is om u als klant een optimale service te geven. Wij proberen ons hierbij op verschillende manieren te onderscheiden. Bij Aannemingsbedrijf Jono b.v. wordt de telefoon wel opgenomen en blijven uw mails niet onbeantwoord. We streven er permanent naar om onze afspraken met u nauwgezet na te komen. Dit zowel in de voorbereidende fase als tijdens het project. Ook door te investeren in een modern wagen- en machinepark kunnen wij garant staan voor een optimale service. Op deze manier kan u dan ook gerust zijn van een goede opvolging van uw project. Graag nodigen wij u uit om onze website verder te bezichtigen en ontdek wat wij voor u zouden kunnen betekenen. Wij kijken alvast uit naar een fijne samenwerking!

1. Grond- & afbraakwerken

Grondwerken zijn de start van alle bouwwerken en zijn de basis van een geslaagd project. Door onze kennis en samen met onze vakmensen brengen we elk project tot een goed einde. Voor alle afbraakwerken, groot en klein. U kan op ons een beroep doen voor kleine of grote en moeilijkere sloopwerken zowel als particulier, als hoofdaannemer of als onderaannemer.

3. Renovatiewerken

Bij Aannemingsbedrijf Jono b.v. voeren we diverse soorten renovaties uit, van kleine projecten waarbij één ruimte wordt aangepakt tot totaalrenovatie van de complete woning. Ook voor afbraakwerken kun je bij ons terecht. Op de pagina Services noemen we de meest voorkomende renovatiewerken die wij uitvoeren.

2. Tuinaanleg

Bent u op zoek naar oplossingen en creatieve ideeën om uw tuin om te vormen tot uw gedroomde buitenruimte? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vaak weet u als klant wel wat u wil in uw tuin, maar blijft de vraag hoe dit kan worden omgezet in de realiteit. Onze mensen helpen u graag om vorm te geven aan uw ideeën, maar we gaan verder dan dat. Daar wij intussen meer de nodige ervaring hebben in zowel tuinarchitectuur als tuinaanleg kunnen wij u ook al onze technische kennis aanbieden. Met ons team van intussen 15 mensen kan Herba u een antwoord bieden op al uw tuinwensen.